Strada Mihai Viteazul va avea o nouă rețea de canalizare pluvială. Primăria Bistrița anunță începerea lucrărilor

 -  -  1258


După ce a alocat bani din bugetul local pentru a realiza o nouă rețea de canalizare pluvială pe strada Mihai Viteazul din Bistrița, administrația locală anunță că vor fi demarate și lucrările pentru realizarea acestei investiții.

Din data de 21 septembrie începe execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiție ‘Rețea de canalizare pluvială pe strada Mihai Viteazul, municipiul Bistrița’. Pe perioada derulării lucrărilor vor exista restricții de circulație, iar în parcarea situată la intersecția dintre străzile Mihai Viteazu și Victor Babeș va fi amplasată organizarea de șantier. Rugăm participanți la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte reglementările cu privire la desfășurarea circulației în această perioadă”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Bistrița.

Reamintim că o astfel de investiție este necesară mai ales în condițiile în care actuala rețea de canalizare pluvială este subdimensionată și nu face față volumului mare de apă, curțile și beciurile celor care locuiesc pe această stradă fiind inundate la fiecare ploaie abundentă. 

În proiectul de buget pe anul acesta al Primăriei Bistrița a fost prevăzută suma de 2,6 milioane lei pentru realizarea acestei investiții.

1331820cookie-checkStrada Mihai Viteazul va avea o nouă rețea de canalizare pluvială. Primăria Bistrița anunță începerea lucrărilor
0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.