Vânt și ploaie? Strada REZISTĂ în a 7-a zi și vrea schimbări radicale!

La Bistrița continuă mișcările de protest și peste 500 de oameni au ieșit în această seară la manifestații. Chiar dacă Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanța 13/2017, oamenii continuă să protesteze anti-PSD. Ca element de noutate, tinerii au adus lasere iar în fața Prefecturii au pus boxe și au rulat melodia lui Voltaj (compusă special cu ocazia acestor evenimente).

 

Coloana de manifestanți s-a întins pe 150 de metri și a mărșăluit pe traseul: Bistricioarei – Grigore Bălan – Năsăudului – Lamă – Andrei Mureșanu – Gării – Independenței (retur) – Șincai – Dornei – Prefectură! Au scandat “P.S.D, Ciuma Roșie”, ” D.N.A, să vină să vă ia!”, “Ieșiți din casă, dacă vă pasă”. Tinerii au arborat steaguri, au afișat pancarte și din când în când au intonat Imnul Național.

 

ss0

s2

 

 

 

 

ss11

s3

 

 

 

 

 

s2

s1

 

 

 

 

 

ss21

ss22

 

 

 

 

 

 

 

În dreptul căminului de studenți de la Appolo au primit încurajări, însă au fost și cazuri când de la balcon au fost apostrofați de simpatizanți ai PSD. Printre manifestanți au fost văzuți tineri, mămici, copii dar și pensionari. Chiar dacă numărul protestatarilor a scăzut, deocamdată Bistrița rămâne solidară cu țara și se pare că mișcările de stradă vor continua…Caricatură

Ziar de Bistrita