Ultimele noutati

Se-ngroașă gluma! Peste 3.000 de oameni au urlat pe străzi împotriva Guvernului P.S.D!

Aproximativ 3.000 de manifestanți au mărșăluit astăzi pe străzile din Bistrița. Mitingul a fost organizat ca reacție la Ordonanța de Urgență adoptată de Guvernul Grindeanu. Actele normative au fost aprobate marți seara, chiar dacă inițial nu s-au aflat pe ordinea de zi a Guvernului, iar la câteva ore au fost publicate în Monitorul Oficial.  Ordonanţa de Urgenţă privind modificarea codurilor penale a scos lumea pe străzi în toată România. Societatea civilă din Bistrița a reacționat marți seara, iar pentru astăzi au solicitat aprobarea unui miting de amploare.

În fața Prefecturii, manifestanții au scandat lozinci împotriva Guvernului, au fluierat și au afișat pancarte.

Lozinci: “D.N.A, să vină să vă ia!” “Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!” (din pușcărie), “PeSeDe, ciuma roșie!” 

a2

a23

 

 

 

 

a26

a77

 

 

 

 

 

 

 

Prefectul Ovidiu Frenț, HUIDUIT de protestatari!

 

La un moment dat, prefectul județului, Ovidiu Frenț a coborât din instituție și a fost huiduit de o parte din oameni. Prefectul a rămas în zonă, dar NU a fost abordat de manifestanți, care au continuat să protesteze pașnic, în zona Palatului Administrativ.

Membrii de partid s-au lipit și ei la protest! 
La miting s-au prezentat și membrii de partid ai PNL, care au scandat alături de ceilalți protestatari. Au fost văzuți Ioan Turc, Marin Rus, Florin Moldovan și Ovidiu Florean. Au participat diverși ONG-iști, ecologiști, elevi, studenți, profesori, funcționari publici și pensionari, printre care Marius Bălan, președintele Partidului Verde, Florin Bojor, reprezentanții Partidului Verde, Alexandru Toniuc, Mircea Archiudean și Teodor Mârza.

aq

aa4

 

 

 

 

 

 

Marș de protest în tot orașul! Spre seară, peste 3.000 de oameni au urlat anti- PSD!
Manifestanții s-au întâlnit în fața Prefecturii în jurul orelor 15, iar ulterior numărul acestora a crescut considerabil. Spre seară, grupul de protestatari a mărșăluit prin tot orașul, sub escorta jandarmilor!

 

Manifestația a luat sfârșit în jurul orelor 22, fără a se înregistra incidente majore.
Comentarii

  • Un articol frumos…asa trebuie. Oamenii sa stie alaturi de cine protesteaza si pentru ce se protesteaza. NU ca ieri…

  • Trebuie sa ne facem auziti ..in tara si in afara ei. Sa atragem atentia si presei straine. Poate asa ne vor baga in seama.

Caricatură

Ziar de Bistrita