SUBWAY vine la Bistrița! Vezi unde va fi deschis restaurantul de tip fast-food!

 -  -  8


Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud informează că lantul american Subway, specializat în sandvisuri, intenționează să deschisă un restaurant pe raza municipiului Bistrița. 

”SC TRAFICBN SBW SRL, cu sediul în CLUJ – NAPOCA , intenționează să implementeze proiectul – „Construire spaţiu alimentaţie publică – fast food – SUBWAY pe durata dreptului de superficie”, lucrare ce  urmeaza  a  se finaliza în municipiul Bistrița, localitatea componentă Viişoara, nr. 301, judeţul Bistriţa-Năsăud.  Realizarea actualului proiect se referă la crearea unui nou spațiu de alimentație de tip fast food, marca SUBWAY, dotat cu un stand cu legume  și spațiu pentru pâine și fursecuri,  pe o suprafață utilă de 90.36 mp.” precizează Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.

Instituția a emis  actul de reglementare necesar realizării acestui proiect.

Subway se află pe piața din România încă din anul 2012, cand a fost deschis primul restaurant în București. Lanțul are în prezent peste 35 de unitati în Alba Iulia, București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava, Sibiu, Oradea și Brașov.

Subway are cea mai mare rețea de restaurante din lume, cu peste 41.000 de unități.

8 bookmark
0 notes
489 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.