Eveniment

Sucevean reținut de polițiștii din Bistrița-Năsăud pentru tâlhărie. Ce a făcut

 -  - 


Un sucevean de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, acesta fiind bănuit că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, ”bărbatul, originar din Cajvana, județul Suceava, în timp ce se afla pe raza localității Urmeniș, ar fi cumpărat de la un alt bărbat mai multe suine. Ulterior tranzacției, motivând că i-ar fi dat mai mulți bani decât trebuia, bărbatul din Suceava, folosindu-se de violență, i-ar fi smuls portmoneul din mână bărbatului de 36 de ani și i-ar fi sustras din acesta suma de 900 de lei și 100 de euro, părăsind ulterior localitatea. În consecință, bărbatul de 36 de ani a semnalat fapta polițiștilor, fiind demarate activități de căutare a suceveanului. La scurt timp, bărbatul a fost depistat pe raza localității Tureac de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu-Bârgăului”.

Față de sucevean, polițiștii bistrițeni au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Bistrița-Năsăud.

Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 zile, bărbatului fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă cercetările în acest caz, în vederea clarificării situației.

114 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.