S-a întâlnit cu “Big” Ghiță Mureșan! Ionuț Simionca joacă tare pe imagine și se bagă pe proiecte sportive! Sugestii?

Deputatul PMP Ionuț Simionca s-a întors pentru o scurtă perioadă în SUA, pentru finalizarea unor chestiuni de ordin personal.
Ionuț Simionca a locuit în America vreme de 10 ani, iar la întoarcerea în România s-a decis să activeze în politică. În 2016, Simionca a candidat pentru funcția de primar al Bistriței și ulterior a participat la parlamentare, candidat din partea Mișcării Populare. La redistribuire, Ionuț Simionca a prins un mandat de parlamentar și reprezintă județul în Camera Deputaților.

Deputatul Simionca are o puternică echipă care-i promovează proiectele, pe diferite domenii!

Ionuț Simionca este unul din cei mai activi parlamentari din județ și lucrează-intens la imagine. La dezbaterea pe buget, Simionca a depus o serie de amedamente la sugestia primarilor din județ și absolut toate au fost susținute de parlamentarii județului. În urmă cu o lună a inițiat primul său proiect privind securitatea la incendii, prin care a cerut tuturor proprietarilor de spații publice care nu au aviz de funcționare de la pompieri, să afișeze panouri prin care toți cei care vor intra în acele spații să știe că acel loc are sau NU are avizul de securitate împotriva incendiilor.

Simonca vrea sugestii pentru proiecte pe sport!

s11Dupa cum știți am revenit pentru câteva zile “acasă” la Washington. Pentru câteva zile mi-am revăzut cei mai dragi prieteni de care ma leagă amintiri frumoase. Reîntâlnirea cu prietenul meu Ghiță Muresan a fost una deosebita pentru ca am reusit sa discutam mult despre situatia sportului din tara si care ar fi soluțiile pentru a fi cat mai buni si a face performanța. Mulțumesc Ghiță pt sfaturi, atât eu, cat si Eugen Tomac ne-am luat notițe si vom tine cont de recomandarile tale! a transmis Ionuț Simionca pe pagina sa de facebook.

 

 

 

 

 

 

De imaginea lui Ghiță Mureșan s-a lipit și Alin Seserman! S-a vrut o școală de baschet la Bistrița, dar proiectul a picat din start!

sÎn 2012 Alin Seserman a vrut să inițieze un proiect de promovare și dezvoltare a baschetului în Bistrița, prin intermediul fundației lui Ghiță Mureșan. Practic, Primăria Bistriţa ar fi trebuit să pună la dispoziţie doar locaţiile şi să susţină o parte din costuri.
La acea vreme, potrivit prezentării programului de pe site-ul lui Ghiţă Mureşan, asociaţia care îi poartă numele va asigura „logistica și know how-ul obiectului colaborării, dintre care amintim: “Programele de Pregătire de baschet,” “staff-ul” format din antrenori, antrenorul principal, directorul sportiv, personal auxiliar, mingile de antrenament și joc, organizarea Ligii Ghiţă Mureșan, tricourile copiilor branduite cu logo-ul Consiliului Judeţean (n.n. – pentru judeţul Cluj), logo-ul propriu al Asociaţiei Gheorghe Mureșan, al diferiţilor parteneri etc.”

 

 

 

 

Proiectul din 2012 NU a fost pe placul administrației locale și a unor antrenori din Bistrița și s-a stins din fașă. Oricum, Ghiță Mureșan continuă să promoveze baschetul și susține în fiecare an un summer-camp la Cluj, Timișoara și București.

http://www.ghitamuresan.ro/

 

s43

ssw

 

 

 

 

 

 

 

 

Gheorghe Dumitru Mureșan (n. 14 februarie 1971, Tritenii de Jos, Cluj) este un baschetbalist român, fost jucător în NBA. Cu o înălțime de 2,31 m, deține împreună cu Manute Bol titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA. A jucat cinci sezoane pentru Washington Bullets (1993-1998) și două pentru New Jersey Nets (1998-2000).
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita