Din Bistrita

Ăștia N-AU minte! SUPERCOM își bagă mașinile „de praf” printre copii și curăță Parcul Mare în plină zi! Noaptea DORM!

 -  - 


Firma de salubrizare SUPERCOM a câștigat contractual cu Primăria Bistrița și se ocupă de curățatul și măturatul străzilor în următorii 8 ani.

SUPERCOM folosește echipamente moderne de salubrizare, iar parcul-auto al companiei poate fi admirat sub pasarela de la Viișoara. Compania a preluat forța de muncă de la Urbana și a implementat propria politică de lucru.

 

În acest weekend SUPERCOM și-a trimis mașinuța de cărățat praf printre copii, în Parcul Municipal, spre indignarea părinților deranjați de zgomotul utilajului, dar spre bucuria copiilor care mișunau în jurul vehiculului. Mașinuțele de curățat praful sunt active în plină zi, printre trecători: atât în Parcul Municipal, cât și pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Deși aceste activități sunt preferabil de realizat noaptea când traficul este redus, compania a ales să curețe zonele aglomerate și de promenadă, în plină zi.

 

 

s2Tarifele (fără TVA) pentru activitățile de salubrizare practicate de Supercom: măturat manual: 14,98 lei/ 1.000 mp, măturat mecanizat: 6,94 lei /1.000 mp, transport deșeuri stradale: 228,64 lei/tonă, curățat rigole: 52,78 lei/1.000 mp, stropit carosabil: 4,14 lei/1.000 mp, spălat carosabil: 30,27 lei/1.000 mp, colectare cadavre animale de pe domeniul public: 47,11 lei/kg.

Prevederile contractuale au intrat în vigoare începând cu data de 1.03.2016, iar contractul dintre SUPERCOM și Primăria Bistrița va expira în 2024.

 

 

 

 

 

 

Citește și:

page-404x400Urbaniștii Primăriei dorm de-amiază! SUPERCOM ne bagă pe gât lăzile metalice de gunoi și urâțesc orașul și mai tare! No ăsta DA simț estetic!

http://www.ziardebistrita.ro/urbanistii-primariei-dorm-de-amiaza/

 

 

 

 

38 views
bookmark icon

3 thoughts on “Ăștia N-AU minte! SUPERCOM își bagă mașinile „de praf” printre copii și curăță Parcul Mare în plină zi! Noaptea DORM!

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted