VIDEO: Angajații Supercom spală prin parcări mașinile “de șmecheri”. Cu cisterna! Credeți că Primăria Bistrița îi va amenda?

Firma Supercom a câștigat contractul de salubrizare a străzilor din Bistrița până în 2024 și a început activitatea din martie 2016. Compania bistriţeană Urbana SA a fost declarată iniţial câştigătoarea licitaţiei, dar în urma contestațiilor contractul care depășește 7 MILIOANE de euro a fost atribuit companiei SUPERCOM.

Firma ce a intrat anul trecut pe piața locală și-a amenajat un parc-auto în zona centurii, de unde este coordonată activitatea echipelor aflate în teren. Au utilaje noi, performante iar muncitorii preluați de la Urbana au fost echipați cu uniforme moderne, dotați cu ecusoane și instruiți după noile directive. Supercom a punctat la capitolul imagine printr-o serie de activități printre care udatul străzilor cu cisterna și spălarea mecanizată a trotuarelor.

Un bistrițean a filmat cum un angajat al companiei spăla mașina într-o parcare din municipiu. Acesta a dat un jet de apă pe o camionetă plină de noroi, probabil la rugămintea proprietarului. Operațiunea poate fi amendată de Poliția Comunitară, conform Regulamentului de bună-gospodărire a municipiului: “spălarea autovehiculelor pe malurile râului Bistriţa, pe domeniul public şi/sau pe spaţiile verzi se amendează cu sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei.”

 

super 0

super2supper3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firmei Supercom i s-a încredințat fără licitație contractul de colectare a deșeurilor, după ce Vitalia a reziliat înțelegerea și astfel compania derulează 2 contracte cu Primăria Bistrița: pe salubrizare stradală și pe colectare a deșeurilor.

Subvenție de 2.3 milioane de lei pentru colectarea ne-selectivă a deșeurilor!

B

pasca marius

 

 

 

 

 

 

 

În conducerea operativă au fost cooptați mai muți PSD-iști, printre care și fostul consilier local, Marius Pașca, care este director în cadrul companiei de salubrizare. Acesta și-a dat demisia din Consiliul Local pentru a evita conflictul de interese cu compania unde este angajat. Reamintim că firma Supercom a primit subvenție în valoare de 2.3 milioane de lei, deoarece taxa de 9.9 lei/persoană este subvenționată din bugetul local în urma unei Hotărâri populiste a Consiliului Local.

Citiți și: 
sss-Copy

VIDEO: Șmecherii de la SUPERCOM au tarif triplu dar își fac “treaba de jumate”! În fiecare pubelă au lăsat gunoaie, FIX după colectarea de fațadă!Caricatură

Ziar de Bistrita