VIDEO: Sute de amenzi și zeci de permise reținute, în weekend, după controalele efectuate de polițiști în județ

 -  - 


Și la finele săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni în trafic, scopul fiind acela de a preveni producerea unor accidente de circulație și de a crește gradul de siguranță rutieră pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate, oamenii legii au folosit dispozitive pentru măsurarea vitezei și aparate etilometru și drugtest.

Pe raza municipiului Bistrița, polițiștii și jandarmii au acționat pentru combaterea faptelor cu violență și a consumului de droguri.

”Polițiștii au constatat și aplicat peste 334 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 90.000 lei, fiind reținute 34 de permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare, fiind constatate abateri rutiere, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, precum și încălcări ale normelor de conviețuire socială, conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

În cadrul activităților au fost legitimate peste 430 de persoane și verificate aproape 340 de autovehicule, fiind totodată dispusă testarea a peste 130 de persoane cu aparatele etilometru și drugtest.

”Creșterea gradului de siguranță a traficului rutier reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud! Fiți responsabili în trafic și adoptați întotdeauna o conduită preventivă!”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Vizualizări 812 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.