Tânăr (21 de ani) din Rebrișoara, reținut pe 24 de ore! A fugit de polițiști, pe-un câmp! Mașina avea numere de înmatriculare FALSE și șoferul avea permisul SUSPENDAT!

Un tânăr de doar 21 de ani din localitatea Rebrișoara a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, tânărul, deși avea permisul de conducere suspendat, a condus o mașină pe un drum public și a încercat să fugă de polițiști atunci când aceștia au vrut să îl oprească.

Șoferul (21 de ani) a fugit de polițiști, pe un câmp din apropiere! Mașina avea numere de înmatriculare FALSE și tânărul avea permisul SUSPENDAT!

”În seara de 29 iulie, în jurul orelor 20.10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva, care desfășurau activități pe linie de circulație rutieră la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din Podirei, pe Drumul Comunal 2D, au observat faptul că dinspre comuna Rebrișoara circula un autoturism al cărui conducător auto, la vederea polițiștilor, a efectuat brusc o manevră de întoarcere, acroșând un gard.

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea acestuia. După aproximativ 200 m, acesta a oprit autoturismul, iar conducătorul auto și un pasager au ieșit din autoturism și au fugit pe un câmp din apropiere. Polițiștii au efectuat verificări cu privire la autoturism, constatând faptul că plăcuțele de înmatriculare aplicate sunt atribuite unui alt autoturism, iar autoturismul în cauză este neînamtriculat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 21 de ani, din Rebrișoara, bănuit de comiterea faptelor. Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul figurează ca fiind posesor de permis de conducere, dar având dreptul de a conduce suspendat”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

În urma probatoriului administrat în această cauză, la data de 30 iulie, oamenii legii au dispus măsura preventivă a reținerii tânărului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii din cadrul  Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.

Check Also

Accident la Nimigea de Jos. Un copil a fost lovit de o mașină

Un accident rutier în care a fost implicat un copil s-a produs vineri în localitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.