Tânăr accidentat de o mașină pe o trecere de pietoni din Bistrița

 -  -  1031


Un tânăr de 19 ani a fost accidentat de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc special amenajat în acest sens. Accidentul a avut loc în municipiul Bistrița. Tânărul a fost transportat la spital, în vreme ce șoferul mașinii s-a ales cu dosar penal.

”La data de 11 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au intervenit la un eveniment rutier în municipiul Bistrița. Din primele verificări s-a stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 62 de ani, din municipiu, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 19 ani, care se afla angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea tânărului, acesta fiind transportat la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

0 notes
156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *