Tânăr bănuit că ar fi provocat incendiul din localitatea Lunca, reținut de polițiști

 -  -  1031


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, acesta fiind bănuit că ar fi provocat incendiul care a cuprins mai multe anexe gospodărești din localitatea Lunca.

”La data de 3 ianuarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost alertați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un imobil din Lunca. La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor care au lichidat incendiul, constatându-se ulterior că acesta ar fi fost provocat intenționat. Din investigațiile și cercetările efectuate, polițiștii au reușit identificarea unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de distrugere, respectiv un tânăr de 23 de ani din Lunca”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Față de acesta, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. El a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de distrugere, urmând să documenteze întreaga activitate infracțională.

1395460cookie-checkTânăr bănuit că ar fi provocat incendiul din localitatea Lunca, reținut de polițiști
0 notes
156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.