Tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, reținut de polițiști

Un tânăr din Beclean, care este bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și ar putea ajunge după gratii.

La data de 18 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale ai Poliției municipiului Bistrița au luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore față de un tânăr de 17 ani din Beclean, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cadrul probatoriului administrat de către polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2022, tânărul de 17 ani, împreună cu o altă persoană, prin întrebuințarea de violențe și a unui spray iritant-lacrimogen, i-au sustras unei persoane un telefon mobil și suma de 350 lei. Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *