Tânăr beat și drogat, prins în timp ce conducea o mașină pe Bulevardul Independenței din Bistrița

Un tânăr din Bistrița a fost prins de polițiști în timp ce conducea beat și drogat o mașină pe Bulevardul Independenței din municipiu. El s-a ales cu dosar penal. 

”În noaptea de 15/16 noiembrie, polițiștii rutieri au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe Bulevardul Independenței din Bistrița. La volan a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din Bistrița. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât atât conducătorul auto, cât și un pasager care se afla în mașină aveau un comportament neobișnuit, polițiștii au efectuat control corporal și al autovehiculului, fiind descoperite două plicuri cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor amfetamină și metamfetamină și a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și continuă cercetările în acest caz. Totodată, pentru neregulile constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.