Tânăr care a incendiat locuința părinților săi, reținut de polițiști

 -  -  918


Un tânăr din localitatea Zoreni a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind bănuit că a incendiat locuința părinților săi.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au intervenit la un incendiu semnalat în localitatea Budești. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la data de 25 februarie, în jurul orelor 17:00, un bărbat de 30 de ani, domiciliat în Zoreni, în timp ce se afla în vizită la părinții săi din localitatea Budești, pe fondul unor neînțelegeri, a incendiat imobilul acestora. Incendiul nu a provocat victime, însă imobilul a fost distrus in proportie de 50%”, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Nasăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal cu privire la sâvârșirea infracțiunii de distrugere. Cercetările sunt continuate de polițistii Sectiei 3 Poliție Rurală Lechința.

0 notes
43 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *