Tânăr cu permisul suspendat, prins în timp ce conducea cu viteză peste limita legală o mașină neînmatriculată, la Căianu Mic

 -  - 


Un tânăr din localitatea Căianu Mic a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină deși avea permisul suspendat. Mai mult, acesta avea o viteză de peste 100 de km/h pe un sector de drum cu limită maximă de 50 km/oră și mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. 

”La data de 28 februarie, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Beclean au desfășurat activităților de supraveghere și control a traficului rutier, pe raza comunei Căianu Mic. Cu aparatul radar, polițiștii au surprins un autoturism ce se deplasa cu viteza de 107 km/h în interiorul localității unde limita de viteză era de 50 km/h. A fost identificat și șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani, din Căianu Mare. În urma verificărilor desfășurate de către polițiști cu privire la conducător a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat, numerele de circulație provizorii aplicate pe autoturism fiind expirate din iulie 2022. Testarea cu aparatul etilotest a tânărului a indicat un rezultat negativ”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Vizualizări 2,778 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.