Tânăr de 20 de ani, reținut de polițiștii din Năsăud

 -  - 


Un tânăr de 20 de ani din Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier. 

La data de 5 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, din Năsăud, acesta fiind depistat conducând fără permis, pe strada Valea Caselor din Năsăud. A fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest și cu cel DrugTest, rezultatele fiind negative. Verificările cu privire la șofer au indicat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat, în flagrant delict, și la data de 4 februarie, când nu a oprit la semnalele polițiștilor. A fost urmărit și prins la scurt timp, fiind întocmit un dosar penal. Polițiștii au întocmit și de această dată un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost reținut de oamenii legii și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul PJ Bistrița-Năsăud.

El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vizualizări 888 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.