Tânăr de 21 de ani din Lunca Ilvei, reținut de polițiști. Ce a făcut

Un tânăr de 21 de ani din Lunca Ilvei a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, el fiind cercetat pentru o serie de infracțiuni la regimul rutier.

Tânărul a fost oprit de polițiști pe Drumul Național 17C, între Dumitra și Bistrița, în timp ce efectua o manevră de depășire neregulamentară. În urma verificărilor, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, fiind cercetat pentru infracțiunea de conducere fără permis. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În seara de 12 octombrie, în urma probelor administrate,polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 12 octombrie, în cadrul acțiunilor de verificare și monitorizare a traficului rutier, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 9.955 lei, iar ca măsură complementară au reținut 3 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *