Tânăr din Bistrița, cu dosar penal după ce a fost depistat la volan aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive

 -  -  966


Un tânăr din Bistrița s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

”În noaptea de 9/10 iulie, în urma activităților de monitorizare a traficului, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 28 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive. Autoturismul a fost oprit în trafic, pentru control, în jurul orei 02.25, iar în urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 28 de ani, din Bistrița”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma testării șoferului cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul a fost pozitiv și  a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea determinării substanțelor psihoactive consumate.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

0 notes
91 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *