Tânăr din Bistrița, prins drogat la volanul unei mașini

 -  -  1027


Un tânăr din municipiul Bistrița, aflat sub efectul unor substanțe psihoactive, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din oraș.

În această dimineață, în jurul orei 03.30, în cadrul acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza municipiului. A fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Bistrița, iar în urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Cel în cauză a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Biroului Rutier.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional și pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55/2020 privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Cuantumul sancțiunii în acest caz a fost de 500 de lei.

0 notes
152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *