Tânăr din Bistrița, prins în timp ce încerca să vândă produse contrafăcute în Suceava

 -  -  1063


Un tânăr din Bistrița a fost prins de jandarmii din județul Suceava în timp ce încerca să vândă mai multe produse despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute. Jandarmii i-au confiscat marfa și au sesizat și Inspectoratul de Poliție al județului Suceava.

”În data de 19.07.2020, în jurul orei 11.00, pe timpul executării misiunilor specifice, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a constatat faptul că un bărbat ce se afla în parcarea din apropierea unui centru comercial din municipiul Suceava avea expuse spre vânzare, pe o tarabă, mai multe articole de îmbrăcăminte inscripţionate cu diverse mărci cunoscute. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, constatând că bărbatul este în vârstă de 28 de ani şi are domiciliul în municipiul Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi al județului Suceava.

Potrivit jandarmilor suceveni, pe taraba amplasată în parcare erau expuse spre vânzare 38 articole de îmbrăcăminte, 25 cutii de parfum şi 15 bucăţi ochelari de soare, toate inscripţionate cu diverse mărci cunoscute pentru care bistrițeanul nu a putut prezenta documente justificative.

”În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile a fi infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, care au fost predate, împreună cu bunurile, Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru continuarea cercetărilor. Totodată, au fost confiscate alte 6 bunuri (cuţite de bucătărie) în valoare de 120 lei pentru vânzarea acestora în alte locuri decât cele stabilite de lege, faptă prevăzută şi sancţionată de Legea nr.12 din 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite”, mai arată Jandarmeria Suceava.

FOTO: IJJ Suceava

Punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată În data de…

Publicată de Jandarmeria Suceava pe Luni, 20 iulie 2020
0 notes
188 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *