Tânăr din Bistrița, reținut pentru 24 de ore; ar fi amenințat cu un pistol de tip airsoft un vânzător

 -  - 


Un tânăr de 21 de ani din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat într-un dosar de tâlhărie calificată. Tânărul este bănuit că l-ar fi amenințat pe vânzătorul unui magazin cu un pistol de tip airsoft.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 22 mai, în jurul orei 03:12, tânărul, având fața acoperită, ar fi pătruns într-un magazin cu program de funcționare non-stop, din municipiul Bistrița. Acesta l-ar fi amenințat cu un pistol de tip airsoft pe vânzător pentru a-l determina să deschidă sertarul casei de marcat, de unde ar fi sustras 6.400 de lei”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 23 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița, împreună cu luptători de la Acțiuni Speciale, au descins la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei.

Oamenii legii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării sau înregistrării, despre care sunt indicii că ar fi fost folosit la comiterea faptei, precum și  5.000 de lei.

Tânărul în cauză condus la sediul Poliției. În urma audierilor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. În prezent, el se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea documentării cauzei, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la  Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.