Tânăr din Bistrița, reținut pentru 24 de ore după ce a provocat un scandal în parcarea unui fast-food din oraș

 -  -  1173


La data de 1 iunie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 25 de ani, din Bistrița, cercetat pentru lovire sau alte violențe.

”În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în parcarea unui fast-food din Bistrița, din cauza unor neînțelegeri, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Maieru, pasager într-un autoturism, a fost lovit de către tânărul de 25 de ani, conducătorul unui alt autoturism. Ulterior, bărbatul de 31 de ani, în încercarea de a-l opri, a fost accidentat de autoturismul condus de tânărul de 25 de ani care a plecat de la fața locului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost depistat în scurt timp și condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri. A fost  întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

0 notes
298 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *