Tânăr din Bistrița, reținut pentru 24 de ore după ce ar fi provocat un scandal și ar fi amenințat și agresat mai mule persoane

 -  -  1083


Un tânăr de 27 de ani din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și este cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni. Acesta este bănuit că ar fi provocat un scandal și ar fi amenințat și agresat mai mule persoane.

Potrivit polițiștilor, ”în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița, în apropierea unui imobil, din cauza unor neînțelegeri avute, tânărul în vârstă de 27 de ani l-ar fi agresat fizic pe un alt tânăr de 23 de ani, din Abrud, județul Alba și i-ar fi amenințat pe un bărbat de 52 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii din Nimigea”.

Bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști și se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea liniști și ordinii publice.

1362120cookie-checkTânăr din Bistrița, reținut pentru 24 de ore după ce ar fi provocat un scandal și ar fi amenințat și agresat mai mule persoane
0 notes
208 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.