Tânăr din Dipșa, reținut pentru 24 de ore. Ce a făcut

 -  -  1009


Un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Dipșa a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru două infracțiuni – abuz de încredere și conducere fără permis.

În seara de 10 mai, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au emis ordonanță de  reținere pentru 24 de ore față de un  tânăr de 20 de ani, din Dipșa, cercetat pentru abuz de încredere și conducere fără permis. În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive. În fapt, la data de 9 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au deschis un dosar penal în cadrul căruia efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea fără permis”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliției Bistrița-Năsăud.

La aceeași dată, proprietarul unui autoturism, un tânăr de 28 de ani, din Dipșa a sesizat faptul că, la data de 7 mai a.c., tânărul de 20 de ani ar fi condus și avariat autoturismul.

”Cu ocazia cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, la data de 7 mai a.c., acesta ar fi luat autoturismul care se afla parcat în curtea sa, l-ar fi condus pe drumurile comunale din Dipșa și Galații Bistriței, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, avariindu-l”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare și continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit. În cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

0 notes
134 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *