Tânăr din Dumbrăvița, reținut pentru 24 de ore după ce ar fi incendiat o mașină și ar fi condus drogat un alt autoturism

 -  -  1036


Un tânăr de 24 de ani din Dumbrăvița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind bănuit că ar fi incendiat mașina unui consătean. În plus, tânărul a fost prins de oamenii legii și în timp ce conducea drogat un autoturism.

Miercuri după-amiaza, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința tânărului.

”Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în dimineața de 15 noiembrie, cel în cauză ar fi  distrus prin incendiere un autoturism parcat în apropierea unui imobil din localitatea Dobric și care aparține unui tânăr de 27 de ani din Dumbrăvița, paguba fiind estimată la aproximativ 7.000 de lei. La percheziție au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un recipient din plastic, respectiv o sticlă de 1,5 l goală, a cărei interior emana miros specific de combustibil, precum și alte obiecte cu valoare probatorie”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ulterior, polițiștii l-au depistat pe același tânăr și în timp ce conducea drogat o mașină pe DN 17, prin localitatea Cristeștii Ciceului. Rezultatul testului cu aparatul DrugTest a fost pozitiv pentru cannabis, motiv pentru care cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În urma audierilor, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În prezent, tânărul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea dispunerii unei măsuri preventive privativă de libertate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș,  în vederea documentării întregii activități infracționale.

1368070cookie-checkTânăr din Dumbrăvița, reținut pentru 24 de ore după ce ar fi incendiat o mașină și ar fi condus drogat un alt autoturism
0 notes
161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.