Tânăr din Fiad, depistat cu substanțe interzise asupra sa. Un altul, cu dosar penal după ce și-a agresat tatăl, lovindu-l cu pumnii și cu o bâtă

 -  -  1271


 

 

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Bistrița au depistat un tânăr de 18 ani, din localitatea Fiad, care avea asupra sa substanțe interzise. ”În urma  efectuării controlului corporal și al bagajelor, polițiștii un descoperit aupra acestuia două plicuri cu substanță vegetală uscată, susceptibile a avea efect psihotrop”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente.

De asemenea, un alt bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat tatăl.

”Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din Lunca Leșului, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, l-ar fi lovit cu pumnii și cu o bâtă pe tatăl său, cu care locuia, un  bărbat de 67 de ani. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, iar polițiștii  Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, mai arată IPJ B-N.

0 notes
396 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *