Tânăr din Jelna, cercetat pentru tentativă la omor. Acesta este bănuit că ar fi înjunghiat un alt bărbat

 -  -  2364


La finele săptămânii trecute, polițiștii au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost internat un bărbat care prezenta o plagă prin înjunghiere. La scurt timp, polițiștii au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Astfel, bărbatul înjunghiat (de 29 de ani, din Poienile Zagrei, ) a declarat polițiștilor că a fost agresat în seara de 9 ianuarie, de persoane necunoscute, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat verificările, iar în urma investigațiilor efectuate, au identificat doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitățile Milaș, respectiv Jelna. Aceștia sunt bănuiți că, la data de 9 ianuarie, împreună cu cel de 29 de ani, din Poienile Zagrei, în urma unui conflict spontan izbucnit, s-ar fi agresat reciproc. Totodată, din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că tânărul de 20 de ani, din Milaș, împreună bărbatul de 29 de ani, din Poienile Zagrei l-ar fi agresat pe cel de 21 de ani care, la rândul lui, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe cel de 29 de ani. Cei doi tineri de 20 și 21 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La data de 12 ianuarie, cazul a fost preluat de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, fiind efectuate cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor și lovire sau alte violențe. Procurorul criminalist a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de tânărul de 21 de ani, care este cercetat pentru tentativă la omor.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

0 notes
1489 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *