Tânăr din județul Botoșani, reținut de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Este bănuit că a comis mai multe furturi din magazine

 -  -  996


Reținut pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni, un tânăr din județul Botoșani riscă să ajungă după gratii. Acesta este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și chiar tâlhărie.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, tânărul a fost depistat de oamenii legii la scurt timp după ce a furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița. În plus, aceasta nu a fost prima faptă de acest gen comisă de botoșănean.

”La data de 19 ianuarie, o patrulă formată din polițiști ai Biroului de Ordine Publică și Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict un tânăr din Botoșani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, la scurt timp după ce ar fi sustras bunuri în valoare de 220 de lei, dintr-un magazin din Bistrița. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, furt și furt calificat. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în dimineața de 18 ianuarie a.c., ar fi amenințat și agresat vânzătoarea unui magazin din Bistrița și ar fi sustras bunuri în valoare de 240 de lei. Totodată, în perioada 16-17 ianuarie, acesta ar mai fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 470 de lei din alte 3 magazine din municipiu”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică.

0 notes
121 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *