Tânăr din județul Hunedoara, bănuit că ar fi furat bani dintr-un magazin din Bistrița

Un tânăr de 22 de ani din Lupeni, județul Hunedoara, este cercetat de polițiștii din Bistrița-Năsăud pentru săvârșirea infracțiunii de furt, el fiind bănuit că ar fi sustras bani dintr-un magazin din Bistrița, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Tânărul este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În fapt, în dimineața de 7 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns fără drept în incinta unui magazin din Bistrița, de unde a sustras o sumă de bani, moment în care s-a declanșat sistemul de alarmare montat în interiorul imobilului. La aceeași dată, față de tânăr a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de tânărul de 22 de ani din Lupeni, județul Hunedoara”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa în cadrul unui dosar penal urmând documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *