Tânăr din localitatea Perișor, în arest preventiv după ce și-a agresat mama

 -  -  11770 

Un tânăr de 27 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta mai este cercetat și într-un alt dosar, pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub infleunța alcoolului.

Potrivit polițiștilor, tânărul ”este cercetat pentru faptul că, la data de 24 iunie, fiind în stare de ebrietate, și-ar fi agresat mama, o femeie de 50 de ani, din Piatra. Femeia a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Totodată, bărbatul este cercetat într-un dosar penal deschis pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, faptă comisă în cursul anului 2018”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Iniția, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Beclean, care a dispus luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile. În prezent, bărbatul se află Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bistrița-Năsăud.

11 bookmark
0 notes
495 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.