Tânăr din Năsăud dat dispărut de familie, căutat de polițiști, jandarmi și voluntari

 -  -  943Zeci de polițiști, jandarmi și voluntari s-au implicat și mobilizat pentru găsirea unui tânăr de 19 ani, din Năsăud, a cărui dispariție a fost semnalată de către familie, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 9 iulie, polițiștii din Năsăud au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 6 iulie, tânărul a plecat de acasă pentru a aduce animalele de pe câmp, dintr-o zonă aflată la limita cu localitățile Gersa și Coșbuc și nu a mai revenit”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, forțele de ordine s-au mobilizat și au început căutările. Acestea s-au extins pe o suprafață mare de teren împădurit, greu accesibil, însă după aproximativ 5 ore de căutări tânărul a fost găsit la o stână de pe raza localității Coșbuc.

La căutări au participat polițiștii de la Poliția Orașului Năsăud, Secția 6 Poliție Rurală, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, jandarmi și voluntari de la Asociația 4×4 off Road. Totodată, au oferit ajutor și polițiști aflați în timpul liber care dețin vehicule pentru teren accidentat și cunosc zona.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
68 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *