Tânăr din Prundu Bârgăului, prins drogat și fără permis la volanul unei mașini

 -  -  1057


După ce a fost oprit în trafic de polițiști, un tânăr din Prundu Bârgăului s-a ales cu dosar penal și este cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

”La data de 24 octombrie, pe Bulevardul Independenţei din Bistriţa, un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din Prundu Bârgăului. În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul DRUG TEST, rezultatul a fost pozitiv la două dintre substanţe şi a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge”, se arată îmtr-un comunicat al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii Biroului Rutier au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

0 notes
182 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *