Tânăr din Prundu Bârgăului, reţinut pentru 24 de ore. A condus drogat și fără permis

 -  -  1005


Un tânăr din localitatea Prundu Bârgăului a fost reţinut pentru 24 de ore de polițiști. Acesta este cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.

”La data de 17 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, din Prundu Bârgăului, cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Acesta a fost depistat la data de 24 octombrie a.c., pe bulevardul Independenţei din Bistriţa, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul testării cu aparatul DRUG TEST a fost pozitiv”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

0 notes
130 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *