Tânăr arestat preventiv după ce a fost prins încercând să fure componente auto de la o mașină parcată

 -  -  1859


 

 

Un tânăr de 21 de ani din Rebrișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru furt calificat și tentativă la infracțiunea de tâlhărie

”Un bărbat de 68 de ani, din Bistrița a sesizat faptul că în jurul orei 08.30, a surprins un bărbat necunoscut, în timp ce încerca să sustragă o piesă de la autoturismul său care era parcat. În încercarea de a scăpa, acesta l-a lovit cu pumnul pe bărbatul de 68 de ani. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie, iar în cadrul cercetărilor efectuate au identificat un tânăr de 21 de ani, din Rebrișoara, bănuit de comiterea faptei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 22 septembrie-10 octombrie, acesta ar mai fi sustras componente auto de pe același autoturism, în valoare de aproximativ 3.800 lei.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore și ulterior, la data de 19 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale  pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

0 notes
984 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *