Tânăr din Rodna, cercetat de polițiști. A furat o mașină și a făcut accident

 -  -  1933

Deși nu deține permis de conducere, un tânăr de doar 19 ani din Rodna a furat un autoturism. În plus, acesta a provocat un accident, fiind chiar rănit. Acum este cercetat de polițiști.

În această dimineață, în jurul orei 01.00, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Rodna, a sesizat faptul că, din parcarea blocului în care locuiește i-a fost sustras autoturismul. Polițiștii au demarat de îndată cercetările și, la scurt timp, în apropierea imobilului respectiv a fost găsit autoturismul. Totodată, în apropierea acestuia a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei”, au anunțat reprezentanții Inspctoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce conducea autoturismul reclamat ca fiind sustras, a intrat în coliziune cu zidul din beton al unui bloc. În urma accidentului, tânărul a fost rănit ușor și transportat la spitalul din Năsăud.

Întrucât emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest i-au fost recoltate probe biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia. Totodată, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe.

0 notes
1058 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *