Tânăr din Suceava, reţinut pentru 24 de ore. Nu a oprit la semnalele polițiștilor și asta nu e tot

 -  -  934


Un tânăr din județul Suceava, care conducea cu viteză pe DN 17, prin localitatea Prundu Bârgăului, și care nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost reţinut pentru 24 de ore de oamenii legii. Acesta este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul rutier.

În fapt, în noaptea de 5/6 ianuarie, în jurul orei 00.45, în cadrul acţiunilor de monitorizare a traficului rutier, un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa cu viteză excesivă pe raza localităţii Prundu Bârgăului. Conducătorul auto nu s-a conformat, iar unul dintre poliţişti a fost nevoit să se ferească pentru a nu fi acroşat de autoturism. Totodată, acesta şi-a continuat deplasarea aproximativ 1,5 km, pe o stradă din localitate, fiind urmărit şi blocat în trafic, în scurt timp”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliței Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, în autoturism se aflau conducătorul auto şi un pasager. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 25 de ani, din localitatea Hârtop, judeţul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul condus nu era înmatriculat şi avea aplicate plăcuţe de înmatriculare care aparţin altui autoturism.

Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

0 notes
59 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *