Eveniment

Tânăr din Viile Tecii, reținut pentru uciderea unui câine

 -  - 


Un tânăr din localitatea Viile Tecii a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, acesta fiind bănuit că ar fi ucis un câine, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud. 

”Astăzi, 11 octombrie, în baza probatoriului administrat într-o cauză penală aflată în instrumentarea polițiștilor Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, a unui tânăr de 18 ani, din Viile Tecii. Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 205 din 2004, privind protecția animalelor. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 5 octombrie a.c., tânărul ar fi lovit un câine de talie mică care aparținea unei familii din Viile Tecii. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, acesta a decedat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul bănuit de comiterea faptei se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de mâine, 12 octombrie, va fi  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud.

102 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.