Tânăr din Viișoara, surprins de o femeie în timp ce încerca să fure bunuri dintr-un apartament din Bistrița. El a fost reținut

 -  -  11137


Un tânăr din Viișoara a fost surprins de o femeie în timp ce încerca să fure bunuri dintr-un apartament din Bistrița. Femeia a alertat Poliția, iar tânărul a fost prins și a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru furt și tentativă la tâlhărie calificată.

”Sâmbătă, 24 mai, în jurul orei 14.50, tânărul a fost surprins de o femeie într-un apartament din Bistrița, în timp ce încerca să sustragă bunuri. În încercarea de a scăpa, a împins-o și a lovit-o de balustradă pe femeie, după care a fugit”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii de la Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor de la Biroul de Ordine Publică l-au depistat, la scurt timp, pe o stradă din Bistrița și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița, pentru audieri. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 04/05 ianuarie – 14 mai 2020, acesta ar fi pătruns în alte 3 apartamente de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 3.300 lei.

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Viișoara, a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată și furt.

”Acesta se află în Arestul IPJ BN și va fi prezentat, în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii arestării preventive pentru 30 de zile”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia și a recuperării prejudiciilor.

1 notes
262 views
bookmark icon

One thought on “Tânăr din Viișoara, surprins de o femeie în timp ce încerca să fure bunuri dintr-un apartament din Bistrița. El a fost reținut

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *