Tânăr în stare critică după ce a căzut de la înălțime

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a ajuns, vineri seara, în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, acesta prezentând multiple traumatisme și fracturi rezultate în urma unei căderi de la înălțime.

Din informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incidentul în care a fost implicat bărbatul a avut loc pe strada Solomon Haliță din municipiul Bistrița. La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, victima fiind preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astă-noapte un bărbat în vârstă de 30 de ani, în stare critică, prezentând multiple traumatisme și fracturi, în urma căderii de la înălțime. După stabilizare în Urgență, consultații clinice și paraclinice, pacientul a fost internat în Secția ATI-Neurochirurgie. Starea sa este foarte gravă, fiind intubat, ventilat mecanic și în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident soldat cu rănirea bărbatului.

ACTUALIZARE

În urma evenimentului sesizat la data de 20 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a transmis următoarele: ”La primirea sesizării prin SNUAU 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la locul evenimentului, unde au luat măsuri de identificare a persoanelor prezente. La locul evenimentului a fost ulterior direcționată grupă operativă din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea demarării cu celeritate a cercetării locului faptei. Polițiștii au dispus de îndată audierea tuturor persoanelor implicate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. Cu privire la cele constatate până în acest moment operativ, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie și cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița. În cadrul dosarului penal polițiștii au dispus efectuarea de constatări medico-legale de către Serviciul de Medicină Legală Bistrița-Năsăud și ridicarea de documente medicale. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița în cadrul dosarului penal, fiind demarate toate activitățile necesare stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului cât și a participației penale. Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt angrenate toate resursele necesare în vederea aflării adevărului și tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *