Eveniment

Tânăr plasat în arest la domiciliu, găsit de polițiști în parcarea unui magazin din Bistrița

 -  - 


Un tânăr care era plasat în arest la domiciliu a încălcat măsura dispusă în cazul său, fiind găsit de polițiști în parcarea unui magazin din Bistrița. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și acum este cercetat pentru evadare. 

”La data de 9 august, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr, de 17 ani, din Viișoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. Acesta era plasat în arest la domiciliu și ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile pe care le avea. Tânărul a fost depistat, în după-masa de 9 august, în parcarea unui magazin din municipiul Bistrița, de către un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, încălcând astfel obligațiile dispuse de către instanță”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 10 august, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița a emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 zile pe numele tânărului.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal pentru evadare și continuă cercetările în acest caz.

129 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.