Eveniment

Tânăr prins în timp ce conducea o mașină deși avea permisul suspendat; el a fost înregistrat și de aparatul radar

 -  - 


Un tânăr din Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în timp ce conducea o mașină cu permisul de conducere suspendat și fără a respecta regimul legal de viteză. 

”Polițiștii Serviciului Rutier au înregistrat pe aparatul radar un autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală, pe Drumul Județean 172D, pe raza localității Bistrița Bârgăului. A fost urmărit și oprit pentru control, iar la volan a fost identificat un tânăr, de 24 de ani, din Bistrița Bârgăului, care nu a putut prezenta pentru control documentele solicitate de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

În urma celor constatate, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor de monitorizare a traficului rutier desfășurate pe raza județului Bistrița-Năsăud, polițiștii Serviciului Rutier au aplicat 24 de amenzi în valoare de aproximativ 25.000 de lei. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

232 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.