Tânăr sub influența drogurilor, depistat în trafic de polițiștii rutieri

 -  -  1028


Un tânăr de doar 20 de ani din Bistrița a fost depistat drogat la volanul unui autoturism. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele acestuia.

”În dimineața de 5 mai, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 ani din Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiind testat cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul fiind pozitiv în cazul substanțelor Tetrahidrocannabinol (Cannabis) și Methamphetamine (Meth). Cu acordul acestuia, conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

De asemenea, tânărul nu a putut justifica prezența în loc public în contextul restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, motiv pentru care a fost sancționat potrivit prevederilor Legii 55/2020.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.    

0 notes
153 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *