Tânăr sub influența drogurilor, implicat într-un accident rutier, reținut de polițiști

 -  -  1410


Un tânăr de 22 ani, depistat în timp ce conducea un autoturism după ce ar fi consumat substanțe psihoactive, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului Rutier Bistrița. Mai mult, acesta a fost implicat și într-un accident rutier.

”La data de 17 mai, polițiștii au dispus reținerea pentru un tânăr în vârstă  de 22 de ani, din Jelna, cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii mai precizează că acesta a fost implicat într-un accident rutier produs în municipiul Bistrița, care s-a soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, la intersecția străzii Panait Cerna cu Bulevardul Independenței, ar fi efectuat un viraj spre stânga nerespectând semnificația marcajului și a intrat în coliziune cu un autoturism care era oprit pentru a acorda prioritate”, mai arată IPJ Bistruța-Năsăud.

În urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, infracțiune prevăzută de art. 336 alin. (2) din Codul Penal.

0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *