Tânăra care a condus BEATĂ și DROGATĂ a fost reținută pentru 24 de ore. Se cere măsura arestării preventive în cazul său

 -  -  1405


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei tinere care a fost depistată în trafic în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe psihoactive. Aceasta va ajunge în fața instanței, în cazul său cerându-se luarea măsurii arestării preventive.

Tânără în vârstă de 26 de ani, din Bistrița, a fost depistată în trafic la data de 20 iunie.

”Aceasta a fost testată pozitiv cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testată şi cu aparatul DRUG Test 5000, rezultatul fiind pozitiv şi de această dată, motiv pentru care a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La data de 30 iunie, poliţiştii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a tinerei, urmând a fi prezentată, în data de 1 iulie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

0 notes
530 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *