Tânără cu permisul suspendat, implicată într-un accident rutier produs în Bistrița

 -  -  1034


O tânără care avea permisul de conducere suspendat a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza municipiului Bistrița.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, tânăra este din județul Botoșani. Mașina pe care aceasta o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

”La data de 20 februarie, o tânără de 27 de ani din Dorohoi, județul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicată într-un accident rutier cu un alt autoturism la intersecţia străzii Drumul Cetăţii cu strada Calea Clujului din municipiul Bistrița, rezultând doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au constatat faptul că tânăra avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, pe drumurile publice din România”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

0 notes
159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *