Tânără din Bistrița, înșelată prin intermediul unei platforme de vânzări on-line

 -  -  1090


O tânără din Bistrița a sesizat Poliția după ce a constatat că a fost înșelată prin intermediul unei platforme de vânzări on-line.

”Ieri, 31 august, o femeie de 33 de ani din Bistrița a sesizat polițiștii cu privire la faptul că a fost înșelată prin intermediul unei platforme de vânzări on-line. Polițiștii de la Investigații Criminale au întocmit un dosar penal, iar din primele investigații a reieșit faptul că bistrițeanca postase un anunț de vânzare a unui produs și a fost contactată de o persoană, sub pretextul că dorește să îl achiziționeze. Cumpărătorul a solicitat plata prin virament bancar și, inducând-o în eroare, persoana vânzătoare a accesat un link unde a completat datele de identificare ale cardului. În scut timp a observat faptul că îi lipsește din cont suma de 1.075,37 lei. Reprezentanții băncii emitente au blocat tranzacția neautorizată care, din fericire, nu s-a consumat”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

0 notes
215 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *