Bărbat reținut după ce a intrat în locuința unei tinere, i-a furat mai multe bunuri și i-a lăsat mesaje de amenințare

 -  -  1008


Un bărbat din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore și ar putea să își petreacă următoarele 30 de zile după gratii, acesta fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unei tinere, i-ar fi furat mai multe bunuri și i-ar fi lăsat mesaje de amenințare.

”La data de 22 martie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din Bistrița, pe care-l cercetează pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în ziua de 17 martie, ar fi pătruns în locuința din Bistrița a unei tinere de 21 de ani și i-ar fi lăsat, în scris, mesaje de amenințare. Totodată, la începutul lunii martie, ar fi pătruns în locuința tinerei și i-ar fi sustras bunuri care au fost recuperate și restituite păgubitei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

Bărbatul se află în arest, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la Investigații Criminale Bistrița  pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și furt calificat.

0 notes
133 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *