Tânără din județul Suceava, prinsă în timp ce conducea drogată pe DN 17, prin Viișoara; mai multe plicuri cu droguri, găsite în mașină

O tânără din județul Suceava a fost prinsă de polițiștii din Bistrița-Năsăud în timp ce conducea o mașină pe DN 17, prin Viișoara, deși se afla sub influența drogurilor, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.  

La data de 10 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier Bistrița care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe Drumul Național 17, prin Viișoara. La volan a fost identificată o tânără, de 21 de ani, din județul Suceava. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. În urma controlului corporal și al autoturismului, polițiștii au descoperit și ridicat o  pungă ce conținea o substanță de culoare albă, sub formă de cristale și 9 plicuri cu substanțe, susceptibile a produce efecte psihoactive”, se arată în buletinul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul sub influența drogurilor și continuă cercetările în acest caz.