Tânără din Poiana Ilvei, bănuită că ar fi furat 1.000 de euro dintr-un apartament din Bistrița

 -  -  1063


O tânără din comuna Poiana Ilvei este cercetată pentru furt, aceasta fiind bănuită că ar fi furat, în repetate rânduri, bani dintr-un apartament din municipiul Bistrița. Prejudiciul s-a ridicat la circa 1.000 de euro, banii fiind recuperați.

”Astăzi, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat o tânără de 18 ani, din Poiana Ilvei, bănuită de furt din locuință. În fapt, în după-masa de ieri, 11 ianuarie, o tânără din Bistrița a sesizat prin 112 faptul că i s-a sustras o sumă de bani, pe care o păstra în locuința ei din municipiul Bistrița. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 15 decembrie 2021- 3 ianuarie 2022, tânăra din Poiana Ilvei ar fi sustras din apartamentul situat în Bistrița, în mod repetat, mai multe sume de bani. Prejudiciul total este de 1.000 de euro și a fost recuperat, în totalitate, de polițiști”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

1399570cookie-checkTânără din Poiana Ilvei, bănuită că ar fi furat 1.000 de euro dintr-un apartament din Bistrița
0 notes
188 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.